Bli fadder

Barnen på barnhemmet Corazón del Pastor behöver din hjälp för att kunna fortsätta ha en säng att sova i, fortsätta ha rena och hela kläder på kroppen, fortsätta att äta sig mätta och för att fortsätta ha möjligheten att gå till skolan fem dagar i veckan.

Som fadder betalar du mellan 100 och 500 kronor i månaden. Du väljer själv om du vill vara fadder till något speciellt barn eller om du vill stödja hela verksamheten. En gång om året får du brev och foton ifrån Corazón del Pastor för att du ska kunna vara säker på att din hjälp nått fram och förstå vilken avgörande roll du spelar i ditt/dina fadderbarns liv. Du är också välkommen att läsa de nyhetsbrev som regelbundet läggs ut på hemsidan.

Innan du gör din första inbetalning vill vi att du skriver till någon av kontaktpersonerna och uppger ditt namn och din adress, berättar om det är något speciellt barn som du vill stödja och med hur mycket varje månad.

Du är välkommen att skapa en personlig kontakt med barnet/barnen du stödjer och skriva direkt till barnhemmet och skicka foton på dej som fadder. Corazón del Pastor tar även tacksamt emot försändelser med kläder, leksaker, skolmaterial etc.

Om du vill bli fadder eller har andra frågor rörande vår verksamhet, kontakta Erik Löfgren som är kontaktperson i Sverige,

Telefon 070-966 72 73,
e-post erik@loefgren.se

Det går också bra att maila oss på info@medmanniskor.se

Ditt bidrag sätts in på:

Föreningssparbanken, Medmänniskor
Kontonummer 8420-2 973 736 727-7
eller via bankgiro 5402-8121

Vare sig du är fadder eller gör en engångsinsättning måste du märka talongen med ditt eget eller ditt företags namn, så vi kan se varifrån pengarna kommit.

Tack för ditt stöd.